10.06.2010

Seuraava vaihto on nimeltään "Messuvaihto"

Tässä vaihdossa pistellään jollakin tapaa käytettäväksi tai esille laitettavaksi viimeistelty juttu. Juju on siinä, että pistelyssä pitää käyttää jotakin Tampereen Kädentaidot -messuilta ostettua (Tampereen messukeskus 19-21.11.2010). Se voi olla pistelykangas, lankaa, nappi, koriste, nauha, viimeistelykangas tms. kunhan se on ostettu Kädentaidot-messuilta.

Tekijä päättää pistelyn aiheen, viimeistelyn, värit yms. eli täysin vapaat kädet taas. Mutta onhan se kiva kurkata parin blogiin, että minkätyyppisestä/värisistä jutuista pari tykkää! Tee pistely ja viimeistely sen mukaan, että olisit itse tyytyväinen saadessasi vaihdon :)

Tämä sääntö rajaa toki sen verran, että vaihtoon voi osallistua vain messuilla käyneet. Pistelyn mukaan ei laiteta muuta tavaraa, ainoastaan kirje (väh. 1 kirjearkki, pelkkä postikortti ei siis riitä :), jossa voi kertoa omat tunnelmat messuilta, oliko messuilla ensimmäistä vai monettako kertaa, tapasiko muita ristipistelijöitä jne. Ja tietysti kirjeessä tulee kertoa, miksi ihastui ja osti juuri sen tuotteen, jota nyt pistelyssä käytti.

Vaihto lähetetään talven pimeitä iltoja ilostuttamaan. Postitusaika on viikolla 4 eli 24.-28.1.2011.

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 6.12. ja parit jaetaan tiistaina 7.12.

Jätäthän ilmottautumisen tämän postauksen kommentteihin ja lisäksi lähetä minulle yhteystietosi sähköpostiin pilvipeili@yahoo.com

7 comments:

 1. Onpa täällä ihania töitä. Tosi taidokkaita.

  ReplyDelete
 2. Kyll' maar nyt kai jo uskaltaa ilmoittautua - ettei vain unohdu. :)

  ReplyDelete
 3. Minäkin itse ilmoittaudun - sain kivan idean messuilla :)

  ReplyDelete
 4. Minäkin ilmoittaudun!

  ReplyDelete
 5. No oi hitsi, hyvä kun muistutit :) Pakko kai tähän on osallistua ihan sen vuoksi, että pääsee paasaamaan kirjeessä jollekin raukalle kaikki messutunnelmat :D Tosi ihana idea tämä ja tuo kirje varsinkin!

  ReplyDelete
 6. Hups,tännehän se ilmoittautuminen piti laittaa..
  mukaan messuvaihtoon siis minäkin.

  ReplyDelete
 7. Kiitän muistutuksesta, lähden mukaan, luvassa kolmen viikon joululoma, ehkä ehtii vähän pistelemäänkin!

  ReplyDelete