1.19.2011

Nappivaihtoon ilmoittautuminen on alkanut!


Seuraava vaihto on nappivaihto! Tässä vaihdossa parille lähetetään vähintään 12 nappia. Napit eivät saa olla ihan "tavallisia", tarkoitus on ilahduttaa saajaa mitä erilaisimmilla ja kauniimmilla napeilla. Mukana tulee olla kaksi erilaista nappi-paria (eli napit samanlaiset).

Tässä vaihdossa napit ovat pääasia, panostetaan niihin, mutta lisäksi pistellään pieni nappiaiheinen pistely (pussukka tai pieni rasia lähetettäville napeille tai kortti tms). Esimerkki pienestä pistelystä voisi olla vaikkapa tuossa kuvassa näkyvä nappiaihe.

Ilmoittautumiset jättämällä kommentti tähän postaukseen (jotta kaikki näkevät, ketkä ovat mukana) ja nimi+osoite sähköpostiin pilvipeili@yahoo.com viimeistään sunnuntaina 6.2. Maanantaina 7.2. jaan parit. Pistelyn ja nappien keräämisen/hankinnan voi aloittaa vaikka heti :) Postitusajankohta on 28.2.-3.3.2011

Minnan ideoiman nappivaihdon jälkeen huhtikuussa on vuorossa Srinityn toivoma bling bling -vaihto, ilmoittautuminen maaliskuussa, tästä myöhemmin lisää.

11 comments:

 1. Ilmoittaudun mukaan. :)

  ReplyDelete
 2. Olen mukana vaihdossa ensimmäistä kertaa!

  ReplyDelete
 3. Minä kanssa haluan mukaan!

  ReplyDelete
 4. Mukaan tahtoisin ekaa kertaa!

  ReplyDelete
 5. mukaan minäkin tuun

  ReplyDelete
 6. tarkoittaaako tuo nappi parit sitä että otetaan vaikka kaksi kukkasta ja ne pitää olla samanlaiset ja toinen pari vaikka kaksi samanlaista kissaa ja sitten saa olla muita nappeja niin että 12 rtulee täyteen

  ReplyDelete
 7. Marelo, just noin :) Eli kaksi paria samanlaisia nappeja, kaksi samanlaista keskenään ja toiset kaksi samanlaista keskenään.

  ReplyDelete
 8. Minäkin tulen mukaan.
  Ja nyt nappilaatikolle...

  ReplyDelete