8.28.2011

Vaihtuvat vuodenajat 2012 vaihto

Hei kaikille!
Kesä on vaihtumassa syksyksi ja sen myötä on aika alkaa suunnittelemaan ensi vuodenkin ristipistovaihtoja :).
Uutena vaihtoemäntänä täällä hääri Mari, Rouva Ruusupuu blogin pitäjä ja innokas ristipistelijä.

Monet ristipistelijät ovat innokkaita eri vuodenaikojen ystäviä ja tykkäävät pistellä vuodenaikojen mukaisia juttuja, niin minäkin. Senpä vuoksi ensi vuoden
ensimmäinen vaihto on nimeltään
Vaihtuvat vuodenajat 2012.


(kuva 123Stitch)

Ilmoittautuminen koko ensi vuoden kestävään Vaihtuvat vuodenajat vaihtoon alkaa nyt. Ilmoittautumisaikaa on syyskuun 15. päivään saakka, jonka jälkeen arvon jokaiselle yhden salaisen vuodenaikaystävän.

Tässä vaihdossa lähetetään jokaisen vuodenajan aluksi yksi pistelty lahja, yksi ristipistelyyn sopiva lahja kyseisen vuodenajan mukaan ja yksi muuten vain vuodenaikaan sopiva lahja. Eli joka kolmas kuukausi  lähetetään kolme juttua plus kirje tai kortti, ei muuta.

Vaihdon lähetyspäivät ovat:

Talvivaihto:    1.1.2012
Kevätvaihto:  29.2.2012
Kesävaihto:   31.5.2012
Syksyvaihto:  31.8.2012

Vaihdon säännöt:

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon koko vuoden ajan. Nimet pidetään salassa, vasta viimeisen lähetyksen  mukana paljastetaan oma nimi.

* Tammikuun ensimmäinen päivä postitetaan ensimmäinen talviaiheinen vaihto. Laita mukaan yksi pistelty ja viimeistelty juttu, yksi ristipistoaiheinen tavara ( vaikkapa ristipistolehti, talven värisiä kirjontalankoja tai pistelykangas tai kangas/kankaita viimeistelyyn. Lankoja ja viimeistelytarvikkeita voi olla enemmänkin kuin yksi, ne voi niputtaa sitten kauniisti yhteen. Pakettiin laitetaan vielä kolmanneksi lahjaksi jokin vuodenaikaan liittyvä tavara, talvella esim. heijastin, villasukat, mitä vaan keksitkin. Kirjeeseen tai korttiin voit kirjoittaa terveisiä lahjan saajalle ja pitää itsesi samalla salaisena sinne elokuun loppuun asti :)
* Samoilla ohjeilla mennään koko vuoden aina vuodenajan vaihtuessa lähetetään samoin ehdoin koottu paketti, mutta vuodenaika ja värimaailma aina muuttuvat.

* Talvisen vaihdon jälkeen välissä on vain kaksi kuukautta, jonka jälkeen lähetetään kevätvaihto. Näin saadaan koko vaihto mahtumaan vuodelle 2012.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan vaihto on jollakin lailla vuodenaikaan sopiva. Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Pistelyn ja lahjan ei tarvitse olla suurta eikä kallista. Tärkeää on lähettää sellaista mitä itsekin toivoisit saavasi. Vaihdoissa on aina tarkoitus ilahduttaa ja yllättää positiivisesti.
* Kuka tahansa innokas ristipistelijä saa osallistua tähän vaihtoon, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan koko ensi vuoden ajan !

* Aina kun saat tai lähetät vaihdon ilmoita siitä minulle sähköpostiin. Laitan kuvia saaduista vaihdosta tänne blogiin kaikille ihasteltavaksi.

* Ilmoittaudu minulle sähköpostitse osoitteeseen maripistelee at gmail.com, syyskuun 15. päivään mennessä.
Ilmoittautuessa kerro pistelymieltymyksistäsi mahdollisimman paljon, että vaihdon tekijän on sitten helppo tehdä juuri sinun näköisiäsi vuodenaikapistelyitä ja miettiä sopivia lahjoja mukaan.

Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin:

Nimesi:
Osoitteesi:
Sähköposti:
Blogisi:
Mistä vuodenajasta pidät eniten:
Lempiristipistosuunnittelija:
Lempivärisi eri vuodenaikoina:
Kangas jolle tykkäät pistellä:
Lempiaiheita ristipistoissa:
Mitä ehdottomasti et haluaisi tässä vaihdossa saada:
Mistä pitäisit erityisen paljon:
Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi:
Kerro myös millaisista jutuista eri vuodenajoissa tykkäät. Esim. pidätkö kovasti kurpitsoista, vai enemmänkin tammenterhoista syksyllä jne.

Tässä vaihdossa rajataan pois vuodenaikoihin kuuluvat juhlapyhät ja- päivät eli joulu, ystävänpäivä, ja pääsiäinen.

Vinkiksi vielä, että  paljon kivoja viimeistely- ja malli-ideoita löytyy blogeista:

http://theworldslargestcollectionofsmalls.blogspot.com/  ja
http://freebiegallery.blogspot.com/

Pistelyn iloa ja sankoin joukoin vaihtoon ilmoittautumaan, aika alkaa nyt :)

1 comment:

  1. Ihastuttava vaihto, täytyykin laittaa ilmoittautumistiedot tulemaan!

    ReplyDelete