3.11.2012

Vaihtuvat vuodenajat: kevätihanuudet

Yllä Srinityn saama kevätvaihdon osuus. Upea pistely tyynyliinan viimeisteltynä, ohraa kevätkylvöihin, keväinen malli ja kaksi pikkuista linnunpönttöä.
Kaikki kevätvaihdot ovat menneet saajilleen perille ja niin kauniin keväisiä lahjoja ovat kaikki saaneet. Näiden vaihtokuvien perusteella keväinen väri numero yksi on tietenkin hennon vaaleanvihreä, sitä löytyy monesta vaihdosta, tottakai. Yhdeksän vaihdon kuvat tulevat tässä ihasteltaviksi, yhden vaihdon kuvia en ole saanut, joten lisään sen sitten myöhemmin. Kiitos kaikille taas kerran, kesävaihtoja sitten vaan suunittelemaan ja tekemään seuraavaksi :)

Marin kevätyllätys sisälsi keltaisen  kupposen narsissipistelyllä, ranskalaisen ristipistolehden ja ihanan hempeää leivonnaiskangasta.


Outin lahjassa oli paljon kaikkea ompun väristä pientä ja kivaa. Pistelyosuus on biscornusaksikoriste ja mukana oli vintagetyyliset saksetkin. Mukana oli myös Isa Vautierin malli, servettejä, nauhaa ja nappeja.Maijan lahjan kuva on tässä yläpuolella, biscornu sekin ja mukana vielä keväänvihreää pistelykangasta ja kaksi ihanantuoksusita saippuaa. Biscornun toisesta puolesta Maija lisää kuvan myöhemmin, siellä jotain kivan keväistä :)

Alapuolella Piken saama vihreä vaihto: pistelty pupusydän, LHN:n malli herb garden ja vielä kaunis kudottu huivi.


Sarin vaihto on ihanan hempeä, vaaleanpunainen pötkylätyyny, Jardin Priven keväinen malli ja servettejä kauniin kortin kera.Eilan lahjassa oli myös Jardin Priven kevätmalli ja pistelty neulatyyny, kaunista pisteltävää pellavakangasta ja vielä hempeitä muliinilankoja.

Alapuolella Kirisn saama kevätvaihto vihreän sävyissä: pistelyn lisäksi mukana oli kaksi tyynyliinaa ja tukikangasta, jonka avulla Kirsi voi vaikka itse pistellä niihin jotain. Salainen ystävä oli muistanut myös Kirsin nukkekotiharrastuksen ja hankkinut pientä kivaa nukkekotiin.Jaana sai aivan ihanan lintusydämen, kauniita servettejä ja lintumallin.


Kaisan pistely on suloinen lintu kukkaruukussa, olisiko kyseessä muistikirja? Vielä puutarhakangaita, villasukat ja ruusukoristeita.

4 comments:

  1. Toinen toistaan ihanimpia paketteja on lähetelty!

    ReplyDelete
  2. Ovatpas nättejä kaikki; kevät on nätti vuodenaika :).

    ReplyDelete
  3. Aivan ihania paketteja on kaikki saaneet! :)

    ReplyDelete