10.20.2012

Sakset&Jouluinen saksikoriste -Jouluvaihto!

Terveisiä täältä Pretty Exchanges -vaihtoblogista!

Joulu lähestyy ja niin on myös aika pienelle jouluvaihdolle. Tässä kuvassa on kauniita kirjontasaksia, eikö totta! Mutta mitä niistä puuttuu? Jotain hyvin oleellista...

Tänä vuonna Marin kanssa ideoimme Jouluvaihdon, jossa jokainen saa erittäin tarpeellista ja kivaa ristipistoharrastukseen liittyen eli kirjontasakset, joissa on jouluinen saksikoriste!

Eli vaihdon säännöt ovat lyhykäisyydessään nämä:
1) Jokainen vaihtoon osallistuva antaa parilleen lahjaksi kirjontasakset (ihan minkälaiset vain, ei ole mitään sääntöjä saksien suhteen, kunhan ovat kirjontasakset). Tärkeä osa vaihtoa on se, että parille pistellään saksiin jouluinen saksikoriste.

2) Vaihto postitetaan perjantaina 30.11.2012. Pari saa pakettinsa maanantaina tai tiistaina ja näin hän voi sitten joulukuun ajan nautiskella jouluisissa tunnelmissa saksia käyttäessään - ja me pistelijäthän olemme tosi ahkeria joulukuussa, kun teemme viime hetken joululahjoja!

3) Pidetään parit ja tekemiset salassa kunnes pari on saanut vaihdon.

4) Ennen postitusta, ota kuva tekemästäsi vaihdosta. Kun saat vaihdon, otathan siitä kuvan ja lähetät sähköposiin pilvipeili@yahoo.com, niin päivitellään kuvia tänne vaihtoblogiinkin, kiitos. Muista myös ilmoittaa lähettäjälle, että vaihto on tullut perille.

5) Ilmoittaudu sähköpostiin pilvipeili@yahoo.com viimeistään lauantaina 27.10. Jaan parit sunnuntaina 29.10. eli tässä on vain viikko aikaa ilmoittautua!
Jätä koko nimesi, kotiosoitteesi ja blogisi osoite (jos sinulla on blogi), kiitos.

Toivomme runsasta osanottoa Jouluvaihtoon :) Ajattelimme, että pienen saksikoristeen tekeminen ei vie niin paljon aikaa, joten varmasti monella aikakin antaa myöden osallistua, kun pistelytyö on pieni. Ja hei! Laittakaahan sanaa kiertämään, kun tuota ilmoittautumisaikaa on vain viikko, kiitos.

Iloista vaihtomieltä :)

Kirsi

7 comments:

 1. Ihana vaihto-idea jälleen :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous22.10.12

  Munkin tekis niin mieli!!! en oo pitkään aikaan tehnyt mitään KIVAA, enkä myöskään saanut mitään KIVAA!! ellei noita heräte ostoksia silloin tällöin lasketa ;D

  Terkuin Mintsi

  ps vielä "pari" päivää aikaa miettiä :)

  ReplyDelete
 3. Taistelin urrrheasti kiusausta vastaan - ja hävisin :D. Eli mukaan taas...

  ReplyDelete
 4. pakko kait tulla mukaan vaikka ajattelin että en kerkiin

  ReplyDelete
 5. Heips ! Minäkin taidan ensikertalaisena uskaltautua mukaan, jännää !!:)

  ReplyDelete
 6. Tuli sopiva malli vastaan, niin pakkohan tähän on osallistua. Meiliä siis lähetetty Kirsille :-)

  ReplyDelete