3.18.2013

Kuvia Kevätvaihdon ihanuuksista!


Hei! Täällä on kuvat "Maaliskuu maan avaa, huhtikuu humauttaa" -vaihdoista. Totuttuun tapaan kuvateksti kertoo vain keneltä kenelle, täällä en erikseen hehkuta joka kuvan kohdalla, kaikki ovat kauniita ja niistä lähemmin jokainen voi kertoa omassa blogissaan. Pidemmittä puheitta, tässä kuvat olkaatten hyvät :) HUOM! Vaihtoon osallistuneet, muistattehan lähettää kuvan saamastanne vaihdosta osoitteeseen pilvipeili@yahoo.com, kiitos. Olkaa ystävällisiä ja lähettäkää kuva sähköpostiin. En ehdi surffailla blogeista, Facebookista niitä hakemassa ja muutamaa yritin, mutta "tallenna kuva nimellä" ei onnistunut. Tietokoneeni on juuri vaihdettu ja menetin mm. yhden ohjelman, jolla olisin osannut kuvat tallettaa. Joten, lähettäkää kuvat sähköpostilla!!Ullalta TarjallePäiviltä SarilleKirsi P:lta EijalleKirsi H:lta Ullalle (kuvasta puuttuu "muu keväinen", joka oli Pentikin puiset puput)Eijalta MarilleMarilta PäivilleVirpiltä KirsilleTarjalta Virpille13 comments:

 1. On nopeaa väkeä, minä vien vasta tänään postiin postituspäivän mukaisesti : /
  Kevät tulee onneksi!

  ReplyDelete
 2. Minunkin lähti vasta tänään postiin. Jotkut on olleet nopeita :-D Mutta tosi ihania vaihtoja ovat molemmat.

  ReplyDelete
 3. Ovat kyllä somat vaihdot! Mun postissa ei tullut tänään mitään, jännitys tiivistyy.. Mikäli posti pitää lupauksensa, parini laatikko kolahtaa tänään : )
  Seuraavaa vaihtoa pitää ruveta jo suunnittelemaan.

  ReplyDelete
 4. Anonymous20.3.13

  Mä vasta tänään hoksasin katsoa koska muistelin koko ajan että viimeinen postituspäivä 23.3... onneks nyt älysin katsoa tänne. Huomenna sitten lähtee posti. Anteeksi kovasti myöhästyminen. Saaja saa sen ylihuomenna keskiviikkona!!

  Johanna

  ReplyDelete
 5. Ihania juttuja :) Ei kolissut vielä täälläkään postilaatikko :) Jännitys tiivistyy. TOivottavasti miun lähettämä paketti on jo perillä.

  ReplyDelete
 6. Anonymous21.3.13

  Ai, miten ihania! Kevät näissä jo niin kauniisti kukkii, vaikka luonto vielä onkin ihan talven puolella (upeaa aurinkoa lukuunottamatta :).)

  ReplyDelete
 7. Minä taidan sitten myöskin odotella... Oma paketti lähti postiin maanantaina ja SUURESTI ihmettelen, ettei vielä ole perillä - ykköspostissa sentään laitoin!! *harmittaa kun ei vielä perillä*

  ReplyDelete
 8. Mia :) Kiitos :) On perillä ;) Ja omakin lähettämä perillä.

  ReplyDelete
 9. Minä täällä vielä makaan postilaatikon alla ensi viikkoon, kun ei tänäänkään näkynyt mitään... :(

  ReplyDelete
 10. Huom. tuo eka kuva on siis Kirsiltä Ullalle ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain Ullalle! Mokomakin painovirhe :)

   Delete
 11. Kiitos kun autoitte kuvan kanssa! Tosiaan lähdettiin matkalle ja saavuttiin eilen illalla.
  Kiitos hyvin sujuneesta vaihdosta!

  ReplyDelete
 12. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete