5.29.2013

Metsävaihdon parit on jaettu!


Kuva: poikani maalaama Satumetsä-taulu

EDIT 10.6.2013
Metsävaihdon parien nimet ja osoitteet on toimitettu osallistujien sähköposteihin! Tarkistapa sähköpostisi, siellä pitäisi olla minulta postia. Jos ei ole tullut, otathan välittömästi yhteyttä, kiitos.


****************************

Heissan!

Metsävaihto on toivevaihto, jonka Marin kanssa sitten toiveiden myötä lisäsimme tämän vuoden vaihtolistalle. Nyt on siis tullut aika ilmoittautua mukaan! Jätä tämän postauksen kommenttiin ilmoittautumisesi sekä laita lisäksi sähköpostia osoitteeseen pilvipeili@yahoo.com ja jätä koko nimesi, osoitteesi ja blogisi osoite, kiitos!

Tässä vaihdossa pistellään ehdotuksen mukaan metsäisiä aiheita eli puut, lammet, marjat, metsän eläimet... Pistelyn kuva-aiheen ja viimeistelytavan valitsee tekijä, joten aloittaa voi jo! Huomioithan kuitenkin, ettei kyseessä ole satuvaihto, eli tarkoitus on kirjoa realistisempia metsäaiheisia kuvia. Lähetän parin tiedot maanntaina 10.6.

Postituspäivä on maanantai 12.8.2013.


Säännöt
- Pistelyn kokoa tai viimeistelyä ei ole määrätty. Jokainen suunnittelee vaihdon itse, tee sellainen vaihto, jonka voit hyvillä mielin postittaa saajalleen. Jos olet uusi, etkä oikein tiedä mikä olisi hyvä vaihto, niin selaile vaikkapa tästä blogista kuvia. Niistä saa hyvin käsityksen siitä, minkä tyyppisiä ja kokoisia vaihdot ovat olleet.

- Vaihdossa lähetetään parille myös kaksi aiheen mukaista uutta, käyttämätöntä postikorttia, jotka pari voi käyttää haluamallaan tavalla (lähettää ystäville, kehystää pikkutauluksi, liimata muistikirjan kanneksi tms. mitä kukakin keksii). Muita lisukkeita ei lähetetä! Mutta muista toki kirjoittaa terveiset mukaan :)

- Ota kuva viimeistellystä pistelystäsi, kun olet saanut sen valmiiksi. Tämä siitä syystä, että joskus vaihto voi kadota postissa ja tällöin tulee vaihdon emolle postittaa kuitenkin kuva tehdystä vaihdosta. Jos vaihto katoaa postissa, on tapana, että lähettäjä tekee uuden! Onneksi on erittäin harvinaista, että posti katoaa. Niiden vuosien aikana, jotka olen tätä vaihtoblogia pyörittänyt, ainoastaan yksi vaihto on kadonnut.

- Kun saat vaihdon, ota siitä kuva ja lähetä vaihdon emolle sähköpostitse, niin kuva julkaistaan täällä vaihtoblogissa! Eli lähetä minulle kuva vain saamastasi vaihdosta (sitä tekemääsi vaihtoa kyselen vasta jos se ei saavu ikinä perille).


Tervetuloa mukaan metsäisiin tunnelmiin!

terkuin Kirsi

3 comments:

 1. marjut nyt mukaan

  ReplyDelete
 2. Olisi ihana osallistua! Mutta jää nyt väliin kun en ole ehtinyt paljon muuta pistellä kuin vaihtoja.
  Ihanaa kesää kaikille!

  ReplyDelete
 3. Itsekään en nyt kesällä ehdi osallistua, vaikka juuri tämä vaihdon aihe oli toiveissani :(. Täytyy sitten vaan tulla ihailemaan toisten hienoja töitä :).

  ReplyDelete