9.10.2013

Joululahjavaihto                                        

On aika pyöräyttää jokavuotinen jouluvaihto käyntiin. Tänä vuonna teemana on joululahja  vaihtokaverille. Tarkoituksena on siis tehdä ja paketoida kaunis joululahjapaketti, joka sisältää pistellyn jouluisen koristeen/esineen/asian ja sen lisäksi YHDEN ristipistoaiheisen tavaran (malli, pistelykangas, lehti tms.).


Pistelyn kokoa ei ole määritelty, ihan pikkuista muutaman kymmenen piston työtä ei ehkä ole suotavaa antaa ja vastaavasti mahdottoman suuripistoinenkaan ei ole tarpeen. Pidetään tällä kertaa mielessä kultainen keskitie. Lahjan arvoa ei myöskään voi määritellä, mutta sanotaanko että yksi lankatokka ei ole sopiva lahja tässä vaihdossa. Vaihdossa on tärkeää ilahduttaa saajaa! Jos vaihtoparillasi on blogi, voit tutustua siihen ja näin ehkä saada paremman käsityksen hänen mieltymyksistään.

Tiivistettynä: Joululahjavaihdossa lähetetään kauniisti paketoituna yksi pistelty ja viimeistelty lahja, yksi ristipistoaiheinen lahja sekä jouluinen kortti. Ei mitään muuta, vähemmän on enemmän tässä vaihdossa:)


Vaihto lähetetään viikolla 50 eli päivien 9-13.12 välillä, siten että joululahja ehtii varmasti saajalleen perille ennen jouluaattoa. Maltathan avata lahjan vasta  jouluaattona.

Ilmoittautumisaikaa on 20.9 saakka, jonka jälkeen saat tietää ketä joululahjalla ilahdutat. Vaihdon tekemiseen on aikaa siten noin kolme kuukautta.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:
Nimi:
Osoite:
Sähköposti:
Blogi (jos on):
Lempijouluvärisi:
Lempiaihe joulupistelyissä:
Onko joku aihe mistä et joulun symboliikassa välitä:
Lempisuunittelijoita:

Lähetä ilmoittautuminen osoitteeseen maripistelee at gmail.comYleisiä vaihtosääntöjä muistutukseksi:
* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti.Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi, ja siten siis  myös ehjä. Esim. pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Pistelyn ei tarvitse olla suuren suuri eikä lahjan kallis. Vaihdoissa on aina tarkoitus ilahduttaa ja yllättää positiivisesti.
* Kuka tahansa innokas ristipistelijä saa osallistua tähän vaihtoon, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan !

* Aina kun saat tai lähetät vaihdon ilmoita siitä vaihdon emolle  sähköpostiin. Kuvat saaduista vaihdosta laitetaan (joko Kirsi tai Mari laittaa) tänne blogiin kaikille ihasteltavaksi.

*  Kun olet valmis, ota kuva viimeistellystä pistelystäsi sekä koko vaihtopaketista. Tämä siitä syystä, että joskus vaihto voi kadota postissa ja tällöin tulee vaihdon emolle postittaa kuitenkin kuva tehdystä vaihdosta. Jos vaihto katoaa postissa, on tapana, että lähettäjä tekee uuden! Tällöin sovitaan aikataulusta erikseen. Onneksi on erittäin harvinaista, että posti katoaa. Niiden vuosien aikana, jotka olemme tätä vaihtoblogia pyörittäneett, ainoastaan yksi vaihto on kadonnut.
* Vaihtokaveri on aina salainen vaihdon vastaanottamiseen saakka. Jos tulee kysyttävää vaihtoparilta, vaihdon emo hoitaa lisäinformaation kulkemisen.
* Vaihdossa lähetettäviä ristipistotöitä ei saa esitellä blogeissa tai ristipistofoorumeissa ennen kuin vaihto on saajallaan perillä!

No comments:

Post a Comment