12.27.2011

Vuodenaikavaihdosta

Talvisen vuodenaikavaihdon lähetyspäivä lähestyy. Onhan kaikilla hyvällä mallilla talviset pistelyt? Vielä ehtii tämän viikon aikana viimeistelemään ja pakkaamaan ja sitten maanantaina 2.1 laitetaan kivat paketit matkaan. 1.1 on sunnuntai, joten silloin ei vielä tarvi postiin pistää, vaan vasta sitten maanantaina. Laittakaa viestiä tänne kommentteihin tai sitten minulle sähköpostiin, niin tiedän kun kaikki paketit ovat matkalla ja myös kun saatte paketin ilmoittakaa siitä.

Muistetaan pysyä salaisena sinne viimeiseen lähetykseen saakka. Esitellään omissa blogeissa sitten syyskuussa kaikki vuoden aikana itsetehdyt vuodenaikapistelyt.

Saamastasi vaihdosta otetaan kuvia ja minä nappailen niitä sitten omista blogeista ( jos kaikki antavat luvan) tänne näytille ja blogittomat voivat lähetää minulle kuvia sähköpostiin ja lisään niitä sitten tänne.

Sitten vielä ensi vuodelle olisi kiva järjestää muitakin vaihtoja täällä blogissa. Millaisista vaihdoista olisitte kiinnostuneita? Ehdotuksia voi lähettää kommentteihin tai minulle sähköpostiin ja laitan sitten pikkuhiljaa uusiakin vaihtoja tänne.

13 comments:

 1. Kaikki valmista, kuvattu tänään eli paketointia vaille.

  Kiinnostava vaihto voisi olla inhokkivärivaihto. Eli jokainen osallistuja kertoo inhokkivärinsä ja pari pistelee hänelle siitä väriteemasta jotain... Ja mukaan voisi laittaa värin mukaista lisuketta (nauhaa, koristetta/nappia). Vaihdon ideana olisi se, että vaihdon tekijä pistelisi ja kokoaisi niin ihastuttavan vaihdon, että saaja ei välttämättä enää ajattelisikaan ko. väriä inhokkina :)

  Olisi ainakin erilainen vaihto pitkästä aikaa :)

  ReplyDelete
 2. Tai sitten 50-lukuvaihto. Pistely olisi 50-luvulta näyttävä (olen nähnyt useamman kerran malleja lehdissä, joten varmaan näitä vintage-malleja löytyisi?), samoin mukaan laitettavat lisukkeet olisivat tyylin mukaan (esim. kangas).

  ReplyDelete
 3. Komppaan Kirsiä -50-luvun vaihdon suhteen. Myös joku satuaihe olisi varmaan kiva. (Viitaten siihen, miten paljon saamani pistelty Beatrix Potter -kirja herätti ihastusta syksyllä ;).)
  Hmm, tai sittenhän satuaiheen ja vintagen voisi yhdistää?

  ReplyDelete
 4. Entäs kahvi-teevaihto, osallistujien mieltymysten mukaan. Vai liekö tälläinen vaihto jo ollutkin, en ole näitä niin montaa vuotta vielä seuraillut.

  ReplyDelete
 5. Tässä muutamia; neularulla -vaihto, quaker -vaihto, väriteema -vaihto, biscornu -vaihto, puuvaihto. Tosin en kyllä ole varma mitä teillä täällä on jo ollut sillä en ole tainnut osallistua yhteenkään vaihtoon tätä kautta.

  ReplyDelete
 6. Kannattaisin tuota Eilan ehdottamaa kahvi/tee-vaihtoa

  ReplyDelete
 7. Juu, myös kahvi-/teevaihto kuulostaa kivalta!

  ReplyDelete
 8. Outin satuaihe kiinnostaa kovasti! Ah, kun saisi Beatrix Potteria. Tämä satuvaihto saa mun äänen nyt :)

  ReplyDelete
 9. Laitoin vaihtopaketin tänään postiin.

  ReplyDelete
 10. Sainkin paketin tänään:)

  ReplyDelete
 11. Minä myös sain talviosuuden tänään! Ihana on ja päivitänkin huomenna keskiviikkona kuvia blogiini.

  ReplyDelete
 12. Ihana ihana paketti tuli minulle tänään. Laitan kuvia blogiin tässä illan mittaan. Kiitos talvikeijulle!

  ReplyDelete
 13. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete