1.04.2012

Vuodenaikavaihdon talvi-lähetykset


Vaihtuvat vuodenajat vaihdon ensimmäinen eli talviosuus on nyt yhtä vaille pulkassa). Vielä yksi saaja odottaa postia omalta salaiselta ystävältään . Ihania talvisia pistelyitä ja muita kivoja juttuja kulki alkuviikosta pitkin poikin Suomea. Tässä kuvia kahdeksasta vaihdosta, joiden kuvat olen jo saanut tai itse napannut blogeista.  Kaikki lähettäjät tuntuvat edelleen olevan salaisia, kukaan ei ole ilmoittanut että arvaanpa keneltä postia sain :). Melkoista salapoliisityötäkin välillä tehtiin, että oikeasti pysytään salaisina, osa vaihtajista kun on niin tuttujakin keskenään :).

Kiitos kaikille osanottajille hienosti alkaneesta vaihtovuodesta, tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä!


Jaanan talvivaihto on ihanan vaaleansininen. Söpön laatikon sisältä Jaana löysi  talvisia pistelykankaita ja lankaa samoissa sävyissä sekä söpön poron ja kauniin kortin: 
Kaisa sai upean talvisen talon ja kalenterin sekä talvista nauhaa ja nappeja:Outia salainen vuodenaikaystävä muisti lumiukkoaiheisella samplerilla ja muutkin lahjat ovat ihanasti talvisia:
Mari sai ihanan Lumiukkopatalapun, kauniit villasukat, Atalien lankaa, nukkekotikokoisen peilin ja vielä kangasta jolla voi pistellä nukkekotiin jotain pientä kivaa. Piken talvivaihdosta löytyi kauniin ruskeita sävyjä; lapaset CCN:n  tyynyliinaksi pistelty malli ja vielä ihanaa lankaa.Kirsi sai ihastuttavan rasian, kivan lumiukkomallin sekä talven pimeissä illoissa tarpeellisen heijastimen.
                                               Sarin salainen ystävä on nimeltään Talvikeiju ja Sarin paketti sisälsi  kaikkea   ihanaa punaisen sävyissä:

                                                 
                                             

                                             
                                  

Eilan  ihanan talvisen lahjan aiheena oli LHN; pistelty pikkuinen tyyny ja malli sekä harmaa Greengaten liina:

1 comment:

  1. Heh, täällä yhteisblogissa on helpompi ihailla ja kehua näitä :). Aivan upeita vaihtoja. Kylläpäs talvi onkin mukavaa ja kaunista aikaa!

    ReplyDelete