1.07.2013

Maaliskuu maan avaa, huhtikuu humauttaa - kevätvaihdon ilmoittautuminen on alkanut!Hei!

Kevätvaihdon tiedot on lähetetty sähköposteihin! Seuraa postiasi, jos et ole saanut parisi tietoja, niin ota heti yhteyttä pilvipeili@yahoo.com. Mukavaa vaihtoa kaikille!"Maaliskuu maan avaa, huhtikuu humauttaa" (vanha suomalainen sananparsi)

Tässä vaihdossa pistellään kevättä; kuinka maa tulee esille lumen alta, muuttolintuja alkaa näkyä&kuulua, leskenlehdet, tulppaanit ym. puskevat maasta jne. Vaihdon tekijä päättää pistelyn aiheen ja viimeistelyn, joten heti voi alkaa ideoimaan ja toteuttamaan!


Mukaan laitetaan keväisen ristipistoin tehdyn vaihdon (joka on valmis käytettäväksi/esille laitettaavksi) lisäksi kiva pieni lahja keväisin maustein:

- 2 ristipistoharrastukseen liittyvää juttua esim. keväisen värinen kirjontakangas/kirjottava nauha ja lanka (rp-lahjoiksi sopivia juttuja ovat napit, nauhat, kirjontaneulat ja -sakset, rp-mallit ja -lehdet tai mitä kukakin keksii, kunhan vaihdon mukana laitettavat 2 juttua ovat ristipistoharrastukseen sopivia.

- 1 kevääseen liittyvä juttu (esim. keväinen rasia, pikkuliina, koriste, ei kuitenkaan mitään syötävää tai juotavaa). Tämä "muu keväinen juttu" voi olla myös itse tehty.

- Kortti tai kirje laitetaan mukaan myös, mutta ei mitään ylimääräistä, vain yllä luetellut 3 juttua.

Muut säännöt:
- Jätä ilmoittautumisestasi kommentti tähän postaukseen, kiitos.
Lisäksi lähetä ilmoittautumisestasi sähköpostiin pilvipeili@yahoo.com seuraavat tiedot:
Nimesi, kotiosoitteesi sekä blogisi osoite. Kiitos!
Viimeinen ilmoittautumispäivä on lauantai 19.1. Parin tiedot lähetetään viimeistään maanantaina 21.1. sähköpostiisi.

- Pistelyn kokoa tai viimeistelyä ei ole määrätty. Jokainen suunnittelee vaihdon itse, tee sellainen vaihto, jonka voit hyvillä mielin postittaa saajalleen.

- Ota kuva vaihdosta, kun olet saanut sen valmiiksi. Tämä siitä syystä, että joskus vaihto voi kadota postissa ja tällöin tulee vaihdon emolle postittaa kuitenkin kuva tehdystä vaihdosta. Jos vaihto katoaa postissa, on tapana, että lähettäjä tekee uuden! Onneksi on erittäin harvinaista, että posti katoaa. Niiden vuosien aikana, jotka olen tätä vaihtoblogia pyörittänyt, ainoastaan yksi vaihto on kadonnut.

- Kun saat vaihdon, ota siitä kuva ja lähetä vaihdon emolle sähköpostitse, niin kuva julkaistaan täällä vaihtoblogissa!

Vaihdon postituspäivä on 18.3.2013.

Vaihdon emo on Kirsi, sähköposti: pilvipeili@yahoo.com

Iloista mieltä vaihtoon :) Ja laitahan sähköpostia, jos on vaihtoon liittyen kysyttävää!

Terkuin Kirsi


PS. Vuoden 2013 vaihtoihin on lisätty toivottu metsävaihtokin!

10 comments: